CNC drejning Køge

SH Hydraulik A/S løser CNC drejnings opgaver i Køge

SH Hydraulik – vi er specialister i CNC drejning – også i Køge. Vi opbygge de ventiler, dit anlæg skal bruge.

Ventiler PVG32 og PVG120

Hos SH Hydraulik har vores dygtige og kompetente montører bl.a. oparbejdet en stor erfaring og ekspertise i netop denne meget udbredte ventiltype, som vi samtidig er forhandler for. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan fejlsøge og reparere begge typer af ventilerne PVG32 og PVG120. Vi kan nybygge PVG32 ventiler fra 1 sektion og op til 10 sektioner, udfærdige specifikationer på hver enkelt ventil, vi kan reparere eller hovedrenoveret ventilenheder samt afprøve ventilerne. I det hele taget kan vi opbygge de ventiler, som dit anlæg har behov for. Det gælder også hvis du har brug for CNC drejning i Køge.

Hvad er CNC drejning egentlig?

“Drejning” er en betegnelse for den såkaldte “spåntagende bearbejdningsproces”, hvor man fremstiller emner, der er symmetriske omkring en akse. Generelt kan man sige om “drejning”, at det stadig er den vigtigste arbejdsproces inden for metalindustrien. Fremstillingsprocessen kræver stor ekspertise og præcist værktøj. Før i tiden udførtes arbejdet på drejebænk, der blev betjent manuelt og hvor det var drejerens eller smedens personlige evne og håndværk, som afgjorde kvaliteten og præcisionen, når det overflødige gods blev drejet af i form af spåner. Ved drejning kan man fremstille f.eks. aksler, hjul, cylindre og meget andet. Det afgørende er at opnå symmetri og den bedst mulige kvalitet i materialets overflade. Tolerancekravet til overfladekvaliteten er stærkt stigende. I dag styres disse “drejebænke” derfor af computere vhja. det såkaldte “Computer Numerical Control” og andre avancerede designsystemer. Derfor kaldes det under det for CNC drejning.

Kontakt os

Har du brug for CNC Drejning i Køge kan kontakte os via kontaktformularen, så ringer vi dig op, så du kan høre nærmere om, hvordan vi kan servicere og vedligeholde netop dit hydrauliske anlæg.
Du kan også ringe til os på tlf. 56 21 88 10 eller skrive til os via vores chat funktion nede i højre hjørne.

Har du akut brug for hjælp? Læs mere om vores nødservice