cnc drejning

CNC Drejning

Hos SH Hydraulik kan vi tilbyde dig professionel CNC drejning af høj kvalitet!

CNC drejning

Vi har ekspertisen og maskinparken til at fremstille de fleste dele. Vi kan fremstille til hydrauliske anlæg, cylindere, stempler og hydraulikslanger og vi kan tilbyde reservedele i standardmål eller i specialmål.

Professionel CNC drejning – reparation og service

Vi har mange års erfaring i branchen og en af vores kernekompetencer er, at reparere og servicere hydrauliske anlæg, cylinderrør og hydraulikkomponenter. Vi holder os løbende ajour med ny udvikling og nye teknologier på markedet. Har du en særlig krævende opgave, kan du derfor trygt gøre brug af vores kompetencer.

Vores CNC drejning udføres altid effektivt og professionelt, og vi kan garantere, at vi altid leverer til tiden. Vi vejleder dig også gerne, hvorvidt du skal have fremstillet nye komponenter eller du kan nøjes med reparation af eksisterende defekte komponenter. Her står vores ekspertise også altid til rådighed.

Pinacho Smart-Turn CNC drejebænke

Vi er indehaver af nye Pinacho Smart-Turn CNC drejebænke. Det betyder at vi kan fremstille stempelstænger helt op til 155 mm i diameter og emner mellem pinoler op til 600mm i diameter. Vi kan modtage elektroniske tegninger i de fleste filtyper. Medbring gerne egne specifikationer eller spørg os til råds når du afgiver en ordre.

Vi fremstiller komponenter efter ordre og fremstiller gerne prototyper efter anvisning

Kontakt os

Kontakt os via email, så du kan høre nærmere om, hvordan vi kan servicere og vedligeholde netop dit hydrauliske anlæg.

Hvis du har brug for akut hjælp uden for normal kontortid er du velkommen til at ringe til vores nødservice på telefonnummer +45 56 21 88 10. Læs mere om vores nødservice.

Vi glæder til at høre fra dig.