Cylinderreparation

Cylinderreparation

SH Hydraulik får hurtigt din defekte hydraulik på højkant igen. Vi har stor erfaring med cylinderreparation og er bekendt med alle typer cylindere, store og små.

Cylinderreparation er en af vores store ekspertiser hos SH Hydraulik. Vi fremstiller selv cylindere af mange forskellige typer på vores maskinværksted. Ved nøjagtig, hvordan hver enkelt komponent optimeres, så cylinderen får bedst mulig ydeevne og længst mulig levetid.

Med så indgående kendskab til cylindere og deres enkeltdele identificerer vi lynhurtigt problemområderne i din skadede cylinder og vurderer om den kan udbedres eller om der skal skiftes stempelstang eller andre komponenter. Vi sørger derefter for, at din cylinder bliver kampdygtig igen hurtigst mulig.

En defekt i hydraulikken kan være årsag til at hele driften må lukke midlertidigt ned. Det kan være i industriel produktion, i forbindelse med landbrug, entreprenørarbejde eller andet. Det kan medføre forsinkelser og ikke mindst store økonomiske omkostninger.

Derfor står vi altid klar til at udføre cylinderreparationer for vores kunder, også hvis du ikke har mulighed for at komme forbi eller sende cylinderen til vores maskinværksted. Vi rykker gerne ud til eksterne arbejdspladser med mobilhydraulik placeret på byggepladser, landbrug eller industri, hvor en hurtig reparation er påkrævet. Gør brug af vores nødservice, som vi også tilbyder uden for normal arbejdstid.

Vores nye Pinacho Smart-TurnCNC drejebænke gør os i stand til at fremstille stempelstænger helt op til 155 mm i diameter og emner mellem pinoler op til 600mm i diameter.

Har du brug for en cylinderreparation, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er hurtige, effektive og fagligt kompetente.