Cylinderrør

Cylinderrør

Vi fremstiller, reparerer og servicerer alle typer cylinderrør, stempelstænger med mere samt hele hydrauliske anlæg på vores moderne maskinværksted.

SH Hydrauliks store værksted indeholder alle moderne drejebænke og værktøjer, og vi har stor erfaring med servicering af hydrauliske anlæg.

Femstilling

Vi fremstiller cylinderrør, stempelstænger og enkeltkomponenter fra bunden. Vi fremstiller også i mål og typer, som ikke er standart. Vi fremstiller både rullepolerede og blanktrukne cylinderrør, modificerede standardcylindre eller særlige emner eller komponenter efter ordre.

Vi er desuden i stand til at producere hele hydrauliske anlæg og pumpestationer af høj kvalitet til brug i industri, mobilhydraulik, entreprenørarbejde eller andet. Ingen opgave er for stor, og vi hilser enhver udfordring velkommen.

Reparation

Cylinderrør, stempelstænger, motorer, pumper og hydraulikkomponenter kan naturligvis få skader og blive defekte. Hos SH Hydraulik har vi set alle de typiske skader, som opstår ved normalt brug, og en stor del af vores daglige arbejde består i at få defekt hydraulik repareret og gjort klar til brug igen. Der er ikke det cylinderrør, den stempelstang eller pumpe, vi ikke kan gøre kampklar igen, og vi leverer altid til aftalt tid.

Læs mere om cylinderreparation

Service

Hydraulik skal vedligeholdes. Ligesom en bil skal serviceres for at kunne køre optimalt, skal også cylindre og andre hydrauliske komponenter serviceres jævnligt. Det vil forlænge levetiden og forhindre sammenbrud. SH Hydraulik tilbyder eftersyn af dine anlæg og komponenter, enten som enkeltstående eftersyn eller faste serviceaftaler. Vi kan også foretage test af pumper og motorer.

Vores hydrauliske ekspertise gør os i stand til hurtigt at identificere problemområder og sørge for den korrekte vedligeholdelse, så hydraulikken yder optimalt i længere tid. Vi er indehaver af en mobil slangepresse, så vi har mulighed for at fremstille hydraulikslanger direkte hos kunden, på byggeplader eller hvor behovet opstår.

Læs om vores industriservice

Kontakt os på ovenstående telefonnummer eller e-mail, hvis du mangler service af din hydraulik, skal have fremstillet cylinderrør i standard eller ikke-standart størrelser eller skal have repareret defekte komponenter.