Fremstilling af hydraulikcylindre

Fremstilling af hydraulikcylindre

SH Hydraulik tilbyder fremstilling af hydraulikcylindre i standardmål eller særlige mål efter ordre. Vi har den faglige ekspertise og udstyret til at klare alle opgaver, store som små.

SH Hydraulik har arbejdet med fremstilling af hydraulikcylindre i en længere årrække og har gennem tiden fremstillet og repareret alle typer og størrelser af hydrauliske cylindre. Vi har indgående kendskab til cylindrenes funktionalitet og ydeevne og fremstiller kun slidstærke cylindre med lang holdbarhed.

Kvaliteten af vores produkter er vores bedste garanti for vores kunders tilfredshed. Derfor gennemgår alle ordrer en streng kvalitetskontrol. Alle komponenter fremstilles på vores moderne maskinværksted, og cylindrene håndteres kun af kompetente fagfolk med solid erfaring i fremstilling af hydraulikcylindre.

Vi fremstiller blandt andet følgende i hydraulikcylindre:

  • Enkelt- og dobbeltvirkende hydraulikcylindre med faste øjer eller uden befæstelser
  • Teleskopcylindre til eksempelvis entreprenørvogne eller landbrugsmaskiner
  • Trykcylindre
  • Større industricylindre

Vi fremstiller gerne hydraulikcylindre i specialmål til særlige behov. Vi kan fremstiller færdige cylindre helt fra bunden, men laver også gerne enkeltkomponenter som pakninger, stempelhoveder, cylinderrør eller andet, hvis din cylinder blot skal have udskiftet enkelte dele.

Vi fremstiller desuden hydraulikslanger, pumper og sammensætter hele anlæg på vores maskinværksted.

Hydraulikcylindre – vi leverer kvalitetsarbejde

Vi sætter en ære i altid at levere til den aftalte tid og generelt levere en pletfri service til vores kunder. Hvis du skal have fremstillet hydraulikcylindre til bestemte formål, så kontakt os på ovenstående e-mail eller telefonnummer. Vi står altid parat til at hjælpe.