Hydraulik Sjælland

SH Hydraulik A/S, hydraulik til hele sjællands industri!

Hos SH Hydraulik har vi samlet et stærkt hold med den rette erfaring og de rigtige værktøjer. Vi kan alle former for forebyggende vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn. Derfor kan vi altid løse opgaven. Vi er din sikkerhed for, at din virksomhed undgår produktionstab på grund af irriterende driftsstop. Når det gælder hydraulik på Sjælland, er SH Hydraulik alt indenfor hydrauliske systemer og anlæg.

Ombygning og optimering af eksisterende anlæg

SH Hydraulik er en virksomhed, hvor vi har samlet erfaringen og kompetencerne indenfor alle områder af hydraulik. Med vores dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi servicere og reparere alle typer af store og små hydrauliske anlæg. Naturligvis kan vi også reparere enkeltkomponenter, såsom hydraulikslanger, stempelstænger og cylinderrør. Vi sammensætter, justerer og optimerer anlæg, som passer ind i dit projekt og dit behov.
Hos os tilbydes I:

  • Fremstilling og eftersyn af hydrauliske anlæg
  • Rørmontage
  • CNC drejning
  • Cylinderreparation
  • Reparation af cylinderrør

Tag os ind tidligst muligt

Når I designer hydraulik på Sjælland eller udbygger et eksisterende anlæg, så har vi ekspertisen hos SH Hydraulik. Vi kan assistere i alle kombinationer af hydraulik projekter både før de sættes i drift. Vi vil gerne være med både før, under og efter anlægget er sat i drift.
Uanset hvilket projekt eller problem, du eller din virksomhed står med, så er vi klar hos SH Hydraulik. Spændende udfordringer er vores interesse og levebrød.

Kontakt os

Har du brug for et firma til at tage sig af jeres hydraulik på Sjællan kan du kontakte os via kontaktformularen, så ringer vi dig op, så du kan høre nærmere om, hvordan vi kan servicere og vedligeholde netop dit hydrauliske anlæg.
Du kan også ringe til os på tlf. 56 21 88 10 eller skrive til os via vores chat funktion nede i højre hjørne.

Har du akut brug for hjælp? Læs mere om vores nødservice.