Hydraulik

Hydraulik

SH Hydraulik tilbyder reparation og af hydraulisk udstyr eller om -/nybygning af hydrauliske anlæg. Vi yder kompetent industriservice og sammensætter fleksible serviceaftaler efter kundens ønske og behov.

SH Hydraulik en erfaren virksomhed med høje kompetencer indenfor alle aspekter af hydraulik. Vi reparerer en lang række forskellige hydrauliske anlæg eller enkeltkomponenter som hydraulikslanger, stempelstænger og cylinderrør. Vi har stor ekspertise i optimering af hydrauliske anlæg samt fejlfinding ved anlæg, pumpestationer, hydraulikcylindre og alle typer komponenter og reservedele.

Vi fremstiller selv alle slags komponenter og presser slanger efter ordre på vores store maskinværksted. Vi sammensætter, justerer og optimerer også hele anlæg.

Vores industriservice er en central del af vores ydelser. Vi tilbyder regelmæssig eftersyn og vedligeholdelse af hydrauliske anlæg til virksomheder i alle størrelser. Hos SH Hydraulik er vi opmærksomme på at kundernes behov er forskellige og vi tilpasser naturligvis vores serviceaftaler efter virksomhedens specifikke behov med hensyn til hyppighed og omfang af serviceringen.

Læs mere om vores industriservice

Vi arbejder naturligvis også uden for egen adresse, ikke kun i forbindelse med vores industriservice, men også ved enkeltstående reparationer eller eftersyn. Vi har mobil slangepresse og kan presse slanger på stedet.

Hvis din hydraulik bryder pludseligt sammen eller du på anden måde får brug for akut hjælp, så yder vi også nødservice. Vi står til rådighed for vores kunder døgnet rundt, også hvis uheldet skulle ske uden for normale kontortider – så tøv ikke med at kontakte os.

Sådan kontakter du vores nødservice