Hydraulikslanger

Hydraulikslanger

SH Hydraulik fremstiller alle typer af hydraulikslanger og slangekoblinger. Vi har mobil slangepresse, så vi kan fremstille slanger på din adresse eller på midlertidige arbejdspladser.

Hydraulikslanger er en vital del at de fleste hydrauliske anlæg og en defekt slange kan sætte hele anlæg ud af drift. Hos SH Hydraulik kan vi hurtigt lokalisere defekten og få udskiftet den defekte slange. Det betyder at vi hurtigt kan få dit anlæg kan komme i brug igen. Vi udskifter hydraulikslanger og slangekoblinger mens du venter.

Har du brug for helt nye slanger, så klarer vi også det. Vi har egen slangepresse og presser slanger efter behov og ønske. Vi tilpasser og monterer også gerne slangerne på pumper, løfteudstyr og andet. Vi presser slanger op til 1,1/4” i fire lag.

Får du problemer med hydraulikslanger på din firmaadresse eller på midlertidige arbejdspladser som ved entreprenørarbejde, landbrug eller lignende, så kommer vi naturligvis ud til dig. Vi er i besiddelse af en mobil slangepresse, så vi er i stand til at presse nye slanger direkte på stedet.

Halter hydraulikken uden for åbningstid? Ring til vores døgnservice

Har du brug for eftersyn, reparation eller fremstilling af nye slanger til din hydraulik, så kom forbi vores værksted eller kontakt os for yderligere oplysning, vejledning mv. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp på din egen adresse eller i felten.

Læs mere om hydraulikolie

Læs mere om vedligeholdelse af hydrauliske anlæg