Smøremidler

Hos SH Hydraulik er vi forhandler af Statoils hydraulikolier og smøremidler!

Smøring og filtrering

Industrianlæg skal vedligeholdes og smøremidler spiller en vigtig rolle heri. Korrekt smøring er af afgørende betydning i industri-anlæg: stempler, pumper og cylindre har brug for smøring.

I pumper, valser, gear, stempler eller kort sagt alle de steder, hvor mekaniske dele bevæger sig mod hinanden, vil der nemlig opstå der friktion. Hvis ikke friktionen minimeres, vil komponenterne nedslides hurtigt og i sidste instans vil hurtig nedslidning medføre driftsstop.

På mekaniske anlæg sidder der mange lejer i forbindelse med aksler og valse og lignende. Disse skal selvfølgelig også smøres jævnligt, alt afhængig af belastning. Her gør samme vilkår sig gældende som ved hydrauliske anlæg.

Vi ved at nedbrud i produktionen er et meget alvorligt problem, som kræver effektiv professionel assistance og vores veluddannede erfarne team af servicemontører, står altid til rådighed.

Hos os i SH Hydraulik har vi mange års erfaring med:

  • Gennemgang af system/anlæggets tilstand.
  • Test og forebyggende reparation og udskiftning af komponenter.
  • Rådgivning og salg af lejer og lejehuse
  • Rådgivning og salg af smøremidler
  • Udskiftning og salg af filter og filtersystemer
  • Service og vedligehold
  • Service aftaler

Professionel smøring og filtrering

Vi yder effektiv industriservice og garanteret altid et kvalitetssikret stykke arbejde, inden levering. Gode kunderelationer af vigtigt for os og vi sørger derfor altid for, at være så fleksible som muligt når i henhold til dine ønsker og behov, når vi skal sammensætte en serviceaftale til dig.

Kontakt os

Du kan med fordel kontakte os via vores mailfunktion her på vores hjemmeside, så du kan høre mere om, hvordan vi kan servicere og vedligeholde netop dit mekaniske anlæg.

Hvis du har brug for akut hjælp uden for normal kontortid er du velkommen til at ringe til vores nødservice på telefonnummer +45 56 21 88 10.

Vi glæder til at tage imod din henvendelse.